Jokasafe tehdaskuvia 2021 11

Yhtiö

Jokasafe Karo Pekka Ville

Jokainen Jokasafe®-tuote on suunniteltu vaativaan ammattilaiskäyttöön yhteistyössä asiakkaidemme kanssa saavuttaaksemme parhaan otteen työntekoon. 

Tuotemerkit

Tuotemerkkejämme ovat Jokasafe® käsineissä ja TopGrip® luistonestopinnoitteissa.

Visio

Haluamme tehdä jokapäiväisen elämämme ja työntekomme turvallisemmaksi kaikkialla maailmassa. Arvostamme asiakkaitamme, omia sekä asiakkaidemme työntekijöitä ja yhteistä globaalia ympäristöämme. 

Ympäristö ja Yritysten sosiaalinen vastuu (CSR)

Haluamme tulevaisuuden olevan turvallisempi, joten mietimme aina päätöksiemme pitkäaikaisia vaikutuksia, koskivat ne tuotteidemme laatua, asiakkaitamme tai työntekijöitämme.

Käytämme valmistuksessa laadukasta eurooppalaista PVC-materiaalia ja puhdasta puuvillaa.

Asiakkaamme arvostavat erityisesti sitä, että käyttämällä tuotteitamme, kädet saavat suojan ääriolosuhteita, kemikaaleja, kemikaaliseoksia ja mekaanista kulutusta vastaan. Topgrip® -tuotteemme kestää isältä pojalle – on asiakkaillemme paitsi laadun tae, niin myös vastuullisen kuluttamisen ilmenemismuoto.

 

Sertifioinnit ja tunnustukset

JokaSafe 60years RGB 2Me teemme töitä jatkuvasti parantaaksemme menettelytapojamme. Haluamme kehittää toimintatapojamme ja yhteistyötä asiakkaiden kanssa.

Kaikissa Jokasafe®-tuotteissa on CE-merkintä ja ne ovat läpäisseet Euroopan unionin EN-standardien mukaiset testausmenetelmät. Tuotteemme vaatimustenmukaisuuden ajantasaisuudesta vastaa SGS Fimko Oy ja tuotteiden testauksesta Satra.

Suomalaisen Työn Liitto on antanut Jokasafe Oy:lle oikeuden käyttää Avainlippua. Merkistä tunnistat, että sitä kantava tuote on valmistettu Suomessa, luoden suomalaisia työpaikkoja. Made in Finland.

Yrityksen toimintajärjestelmä on auditoitu ulkopuolisen riippumattoman sertifiointilaitoksen toimesta seuraavien standardien mukaisesti:

Molemmat järjestelmät on sertifioinut Lloyd’s Register Quality Assurance.

Sertifiointi tunnustetun standardin mukaisesti tarkoittaa, että meillä on käytössämme jatkuvan parantamisen metodit työtapoihin koko organisaatiossa.