Mitä on TopGrip® by Jokasafe?

JokaSafe - for extreme conditions

JokaSafe - for extreme conditions

TopGrip®-materiaalista valmistetut Jokasafe®-tuotteet ovat veden- ja tuulenpitäviä sekä kestävät öljyä, kemikaaleja ja kulutusta erinomaisesti. TopGrip® on testattu EN ISO 4675:2017 mukaisesti –50°C.
TopGrip® by Jokasafe-pinnoitemateriaali valmistetaan Suomessa. Materiaalin valmistukseen käytetään vain eurooppalaisia raaka-aineita. Lisäksi käyttämämme vuorimateriaali on 100 % puuvillaa.

Rakenne

  • Jokasafe_TopGrip_kerroskuva_1.jpg
  • Jokasafe_TopGrip_kerroskuva_2.jpg
  • Jokasafe_TopGrip_kerroskuva_3.jpg
  • Jokasafe_TopGrip_kerroskuva_hansikas.jpg

Standardit ja testitulokset

Jokasafe®, Jokasafe TopGrip® ja Jokasafe NeoCut käsineiden testaus on toteutettu Satra UK:n toimesta seuraavien EN ja EN ISO -standardien mukaisesti:

EN 420:2003+A1:2009, EN ISO 374-1:2016 tyyppi A tai tyyppi B, EN ISO 374-5:2016, EN 16523-1:2015, EN 388:2016,  

EN 511:2006, EN ISO 4675:2017, EN ISO 7854:1997 Metod A, EN ISO 2286-3:1998

 

jokasafe ce madeinfinland reach lloyds

 

 Tuotteemme on sertifioinut Suomen Työterveyslaitos

Tuotesertifikaatti TopGrip by Jokasafe 5510      Tuotesertifikaatti Jokasafe NeoCut 

 

Kaikki tuotteita ei ole testattu kaikilla standardeilla, tuotekohtaiset testitulokset ja piktogrammit löydät tuotesivuilta ja Kemikaalilista tästä linkistä

 

Vaatimustenmukaisuusvakuutukset

Sileät & Rouhepintaiset Jokasafe käsineet_FIN

Slätä & Granulerade Jokasafe handskar_SWE

Sileda & Pinnaga Jokasafe_EST

Jokasafe NeoCut

Jokasafe-tuotteet

 

TopGrip®-materiaalista valmistettuja tuotteita

 
jokasafe AHG Anschutz

AHG-Anschütz

Saksalainen AHG-Anschütz valmistaa laadukkaita ampumavarusteita urheiluammuntaan. Anschütz Handels GmbH perustettiin vuonna 1976 parantamaan urheiluampujien varustetasoa. Valmistajan laajasta tuotevalikoimasta löytyy niin ampumajalkineita, -hanskoja, -takkeja kuin muita vaatteita ampumaurheiluun.

Tuotteet ovat ensiluokkaisia ja kestävistä materiaaleista valmistettuja. Siksi valmistajan tuotteita käyttävät useat kansainvälisesti menestyneet huippuampujat. AHG:n tuotteilla on voitettu useita Euroopan- ja maailmanmestaruuksia.

Yksi AHG tuotteiden osana käytetyistä kestävistä materiaaleista on Jokasafe TopGrip® luistonestomateriaali, jonka avulla ampujat voivat luottaa tuotteen pitokykyyn kilpailuissa.

 

TEEMA LINE

Teema Line on perustettu vuonna 1984 ja on erikoistunut ampumaurheiluun tarkoitettujen vaatteiden kehittämiseen ja valmistamiseen. Ampumatakit ja -housut valmistetaan Suomessa korkealaatuisista materiaaleista, ja ne kantavat Kurt Thune- tuotemerkkiä. Valikoimassa on kattavasti myös muita ampumaurheiluun tarkoitettuja varusteita.

Teema Line käyttää Jokasafe TopGrip®-luistonestomateriaalia osana vaatteiden ja varusteiden valmistuksessa. Urheiluammunnassa aseen vakaanapito on onnistuneen laukauksen perusedellytys. Jotta tähtäyksestä tulee tarkempaa, yksi tärkeimmistä vakauden elementeistä on se, että ase on tukevasti olkapäätä vasten. Tällöin mm. olkapään alueella käytettävä Jokasafe TopGrip®-luistonestomateriaali on todettu toimivaksi ominaisuudeksi ampumaurheiluun tarkoitetuissa vaatteissa ja varusteissa.

 
 

FINNERO

FINNERO on lemmikkieläintarvikkeita suunnitteleva, valmistava ja maahantuova yritys. Eri mallistojen taluttimet, valjaat, pannat, narttusuojat, urosvyöt ja monet muut tuotteet suunnitellaan Suomessa.

FINNERO käyttää HALLA LUX, KURA ja SULO suojatossujen pohjamateriaalina Jokasafe TopGrip®-luistonestomateriaalia, joka on joustava, vedenpitävä ja kulutuksenkestävä ja täten suojaa koiran anturoita kuralta, lialta, tiesuolalta, lumipaakuilta sekä kuumalta asfaltilta.