Me Jokasafe käsinetehtaalla tiedämme 60 vuoden kokemuksella kuinka haastavaa oikeanlaisen suojaimen löytäminen voi olla. Vaihtoehtoja on monia ja hermothan siinä menee, kun ei se valinta kuitenkaan osu aina kerrasta oikeaan.

Epäonnistuminen henkilökohtaisen suojakäsineen valinnassa voi parhaimmillaankin aiheuttaa työtehon laskua ja viivästyksiä työmaille, mutta pahimmillaan jopa pysyvän kemikaalialtistuksen tai toiminnallisen haitan.

Siksi olemme luoneet kymmenien vuosien kokemuksella testatun ja sertifioidun käsinetuoteperheen, josta käyttäjä löytää varmasti sopivan kokoisen ja monimuotoisilta riskeiltä suojaavan tuotteen ja jonka avulla voit ehkäistä käsitapaturmia, pitää käsineisiin käytettävän budjetin kurissa ja keskittyä työntekoon.

JokaSafe ja TopGrip suojakäsineet kemikaaleja, kylmää ja mekaanisia vaaroja vastaan 

Meidän käsiensuojausratkaisumme avulla sinä toimitusjohtaja, työsuojelupäällikkö tai ostaja, voit:

  • Luottaa siihen, että me olemme testauttaneet tuotteet, joten sinun tai työkavereidesi ei tarvitse sitä enää työtehtävissä tehdä
  • Vähentää tai jopa estää käsitapaturmista tai altistumisista johtuvia sairauslomia
  • Varmistua siitä, että työt eivät jää tekemättä huonossakaan säässä
  • Olla varma, että meiltä löytyy oikean kokoinen tuote jokaiselle, myös pienille käsille
  • Luottaa siihen, että saat meiltä aina henkilökohtaista palvelua ja säästät samalla aikaa ja energiaa

Haluamme olla myös näin Korona -aikana se kotimainen vaihtoehto, kun mietit suojakäsineiden hankintaa vaikkapa jätteiden tai pyykin käsittelyyn, sekä siivoukseen. Eurooppalaisen Suojainasetuksen mukaisesti testatut ja sertifioidut tuotteemme (linkki: https://jokasafe.fi/fi/tuotteet) ovat todella monikäyttöiset ja soveltuvat niin vaativiin työtehtäviin kuin kotoisiin puutarha – ja siivoustalkoisiinkin.

Meillä on laaja jälleenmyyjäverkosto Suomessa ja yli 25 muussa maassa. Itse valmistamiemme tuotteiden lisäksi tuomme käsineitä myös maahan tarkkaan valikoiduilta valmistajilta, tutulla Jokasafe -tuotemerkillä. Autamme mielellämme sinua ja yritystäsi tekemään työtehtäväkohtaisen riskienarvioinnin. Yhdessä löydämme varmasti sopivan jälleenmyyjäkumppanin tai teemme halutessasi suoran tarjouksen sopivasta käsinetoimitusvalikoimasta.

Meidät tavoittaa numerosta 040 665 9780 (Ville Sulkakoski) tai 045 638 1007 (Karoliina Sulkakoski) Sähköposti tulee perille @jokasafe.fi muotoisesti. Otathan yhteyttä, sovitaan vaikka Teams -palaveri ja myöhemmin tilanteen niin salliessa, varsinainen kartoitus kahvin ja pullan kera.

 

Lue tästä alta ensi hätään lisää meidän tuotteissa käytetyistä materiaaleista ja tuotteille tehdyistä testeistä:

 

TopGrip by JokaSafe

TopGrip by JokaSafe

Mitä on TopGrip® by Joka®Safe?

JokaSafe - for extreme conditions

JokaSafe - for extreme conditions

TopGrip®-materiaalista valmistetut Joka®Safe-tuotteet ovat veden- ja tuulenpitäviä sekä kestävät öljyä, kemikaaleja ja kulutusta erinomaisesti. TopGrip® on testattu EN ISO 4675:2017 mukaisesti –50°C.
TopGrip® by Joka®Safe -pinnoitemateriaali valmistetaan Suomessa. Materiaalin valmistukseen käytetään vain eurooppalaisia raaka-aineita. Lisäksi käyttämämme vuorimateriaali on 100 % puuvillaa.

Rakenne

topgrip by jokasafe

topgrip by jokasafe

Standardit ja testitulokset

Joka®Safe, JokaSafe TopGrip ja JokaSafe NeoCut käsineiden testaus on toteutettu Satra UK:n toimesta seuraavien EN ja EN ISO -standardien mukaisesti:

EN 420:2003+A1:2009, EN ISO 374-1:2016 tyyppi A tai tyyppi B, EN ISO 374-5:2016, EN 16523-1:2015, EN 388:2016,  

EN 511:2006, EN ISO 4675:2017, EN ISO 7854:1997 Metod A, EN ISO 2286-3:1998

 

jokasafe ce madeinfinland reach lloyds

 

 Tuotteemme on sertifioinut Suomen Työterveyslaitos

Tuotesertifikaatti TopGrip by JokaSafe 5510      Tuotesertifikaatti JokaSafe NeoCut 

 

Kaikki tuotteita ei ole testattu kaikilla standardeilla, tuotekohtaiset testitulokset ja piktogrammit löydät tuotesivuilta ja Kemikaalilista tästä linkistä

 

Vaatimustenmukaisuusvakuutukset

Sileät & Rouhepintaiset Jokasafe käsineet_FIN

Slätä & Granulerade Jokasafe handskar_SWE

Sileda & Pinnaga Jokasafe_EST

Jokasafe NeoCut

Tutustu JokaSafe-tuotteisiin