Tietosuoja-asetuksen 2016/679 mukainen REKISTERISELOSTE

Päivitetty 4.1.2024

1 Rekisterinpitäjä

Jokasafe Oy
Käyntiosoite: Pukkilantie 28, 62500 Evijärvi
Y-tunnus: 0208664-5

2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Karoliina Sulkakoski
puh. 020 739 4000, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

3 Rekisterin nimi

Jokasafe Oy:n asiakas- ja toimittajarekisteri.

4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterissä ylläpidetään Jokasafe Oy:n asiakas- ja toimittajatietoja. Sen henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on asiakas- ja toimittajasuhteiden hoito.

5 Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää tietoja:

  • perustiedot yrityksestä
  • yhteyshenkilöiden tiedot
  • laskutus- ja tilaustiedot
  • seurantakohteet (mm. segmentti ja toimiala)
  • reskontratiedot
  • hintatiedot
  • sopimustiedot

6 Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakas- ja toimittajarekisteri sisältää tietoja, joita saadaan yrityksiltä itseltään, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä kaupallisten asiakastietojärjestelmien tietokannoista.

7 Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU tai ETA-alueen ulkopuolelle

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta kolmansille osapuolille. Voimme luovuttaa rekisterissä olevan yrityksen perustietoja jälleenmyyjälle, rahdin kuljettajalle ja huolitsijalle, mikäli se on toimitusketjun teknisen toteutuksen kannalta tarpeellista. Sekä viranomaisille lakisääteisissä tapauksissa luovutettavat tiedot. Kohteet voivat sijaita EU tai ETA-alueen ulkopuolella.

8 Rekisterin suojaus periaatteet

A. Manuaalinen aineisto

 Asiakkaiden- ja toimittajien tietoja sisältäviä asiakirjoja säilytetään yhtiön tiloissa, joihin pääsy Jokasafe Oy:n henkilökunnalla.

B. ATK:lla käsiteltävät tiedot

Rekisterinpitäjä on suojannut rekisterin tarvittavin tietoturvakeinoin. Rekisterin tietoihin pääsyä on rajattu ja käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa. Käyttäjäoikeudet on myönnetty vain Jokasafe Oy:n henkilökunnalle, joilta edellytetään tietosuoja-asetuksen mukaista käsittelytapaa.

10 Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkastaa hänestä rekisteriin kerätyt tiedot pyytämällä niitä Jokasafe Oy:n yhteyshenkilöltä, jonka yhteystiedot löytyvät tämän asiakirjan kohdassa 2.

11 Oikeus vaatia tietojen korjaamista

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevien tietojensa korjausta. Pyynnön virheellisen tai vanhentuneen tiedon korjaamiselle voi välittää Jokasafe Oy:n yhteyshenkilölle, jonka yhteystiedot löytyvät tämän asiakirjan kohdasta 2.

12 Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

EU:n tietosuoja-asetuksen 2016/679 mukaisesti rekisteröidyllä on oikeus vaatia yhteyshenkilötietojensa poistamista rekisteristä. Tiedot poistetaan pyynnön jälkeen. Mahdollisista rekisteröidyn tietoon kohdistuneista tietoturvaloukkauksista ilmoitetaan rekisteröidylle ja viranomaisille säädösten mukaisesti.