Rajaa tuotteita

Jokasafe TopGrip luistonestomateriaali

Väri: musta

Paksuus:
Rouhea puuvillalla 2 tai 4 mm
Sileä puuvillalla 2 mm
Rouhea polyesterillä 1,5 mm
Rouhea pehmustetulla polyesterillä 5 mm

Koko:
Puuvilla 800 x 950 mm tai 310 x 800 mm
Polyesteri 310 x 840 mm
Pehmustettu polyesteri 330 x 950 mm

Yksi harvoista joustavista ja kestävistä materiaaleista maailmassa, joka tarjoaa suojan teräviltä esineiltä ja on samalla sekä veden- että tuulenpitävä, mutta myös kylmänkestävä. Materiaali on testattu öljyjä, kemikaaleja ja mekaanista hankausta vastaan.

TopGrip® luistonestomateriaalilla on suuri kitkapinta, joka parantaa turvallisuutta estämällä liukastumista ja käsiteltäessä laitteita parantamalla otepitoa. Sitä on helppo leikata, ommella ja liimata. Se on helppo kiinnittää toiseen muoviin hitsaamalla ja saumalla.

TopGrip® luistonestomateriaali on ainutlaatuinen rouheinen monikerroksinen vinyylipinta, jota tuotetaan Suomessa. Sen valmistuksessa on käytetty korkealaatuisia eurooppalaisia raaka-aineita. Vuorimateriaali on 100 % puuvillaa tai polyesteriä. TopGrip® luistonestomateriaali on testattu standardin EN ISO 4675: 2017 mukaisesti –50 ° C:ssa.

Materiaali:
Monikerrosrakenne. Rouheinen tai sileä vinyylipinnoite. Kaksi vinyylivälikerrosta. Allergiavapaa 100 % puuvilla-, polyesteri- tai pehmustettu polyesterikangas.

TopGrip® luistonestomateriaali on nyt saatavilla uudella, fossiilivapaalla BIOVYN™-vinyylillä

Uusiutuva BIOVYN™-raaka-aine vähentää hiilijalanjälkeä jopa 74 % tavalliseen fossiiliseen raaka-aineeseen verrattuna. Ominaisuuksiltaan biovinyylituotteet vastaavat tavanomaisia fossiilisia vinyylituotteita, joten ne ovat edelleen erittäin kestäviä ja tarjoavat erinomaisen suojan kemikaaleja ja mekaanista hankausta sekä äärimmäisiä sääolosuhteita vastaan.

Biovinyylituote on saatavilla puuvillakankaisena ja koossa 800 x 950 mm.

Käyttökohteet:

Käsineet:
Ammuntakäsineet ja erilaiset työkäsineet

Vaatetus:
Turvallisuus- ja työvaatteet
Turvallisuusvarusteet
Taktiikka- ja kilpa-ammuntatakit, -housut ja -tarvikkeet

Eläintarvikkeet:
Koiran kengät

Brändimateriaali:
TopGrip®-luistonestomateriaalia käyttäville tuotemerkeille tarjotaan houkuttelevaa brändäysmateriaalia, jonka avulla voidaan mainostaa lopputuotteen ominaisuuksia kuluttajille ja jälleenmyyjille. Brändimateriaali koostuu ripustuslapuista ja esitteistä. Kysy lisää!

 

Tuotekortti: TopGrip luistonestomateriaali

TopGrip-esite

EN-vaatimustenmukaisuus
  • EN 420:2003 + A1:2009
  • EN 388:2016
  • EN 511:2006
  • EN ISO 374-1:2016 Type A
  • EN ISO 374-5:2016
Käsinetyyppi
  • Vinyyli TopGrip 360˚ Rouhe
  • Vinyyli TopGrip 360˚ Sileä