Jokasafe on ensimmäinen vinyylikäsineiden valmistaja, joka lanseeraa uuden kestävän kehityksen BIOVYN vinyyliin perustuvan malliston.

Kaikki vaativiin ammattikäyttöön suunnitellut Jokasafe® -tuotteet on tehty korkealaatuisesta eurooppalaisesta vinyylistä ja ovat erittäin kestäviä ja tarjoavat erinomaisen suojan kemikaaleja ja mekaanista hankausta sekä äärimmäisiä sääolosuhteita vastaan.

Osana kestävän kehityksen strategiaansa Jokasafe tuo markkinoille uuden käsinevalikoimansa Jokasafe® –biovinyylikäsineet vuoden 2022 alussa.

Euroopan johtavan vinyylituottajan INOVYNin kehittämä BIOVYN™ on seuraavan sukupolven vinyyli, joka on valmistettu 100 % kierrätettävästä raaka-aineesta. Korvaamalla nykyisen fossiilisen vinyyliraaka-aineensa BIOVYN ™ -raaka-aineella Jokasafe vähentää hiilijalanjälkeään merkittävästi kasvihuonekaasupäästöjen muodossa. Lisäksi uuden raaka-aineen käyttöönotto ei vaadi muutoksia Jokasafen tuotantoprosesseihin.

”Meillä on ilo kertoa, että kehitämme uutta mallistoa yhteistyössä INOVYNin kanssa”, kertoo Jokasafen tuotanto- ja tuotekehityspäällikkö Jussi Virtanen. ”Uudessa mallistossa tuotteiden laatu ja ominaisuudet, joista olemme tunnettuja, yhdistyvät tiukkoihin kestävyyskriteereihin – asiakkaidemme toiveesta, yhteisen hiilineutraalin tulevaisuuden turvaamiseksi.”

 

Lisätietoja:
Anna Kaisa Kultalahti, Jokasafe Oy, 040 047 5329, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.