JokaSafe talvityöhanskat ja talvityökäsineetKotimaiset vedenpitävät JokaSafe hanskat ja rukkaset Suomen pakkasille ja ääriolosuhteisiin.

JokaSafe JokaTherm, JokaPolar, JokaNordic ja JokaArctic rukkasissa ja hanskoissa on pinnoitteena vedenpitävä ja notkea -50ºC asteessa testattu PVC-pinnoite ja erittäin lämmin irrotettava ja pestävä teddyvuori. Käsineet soveltuvat erinomaisesti erilaisiin talvisiin töihin: pilkille, talvikalastukseen, moottorikelkkailuun, lumenluontiin, ulkoiluun, lasketteluun tai vaikkapa metsätöihin eli mihin vain talviseen työhön tai aktiviteettiin. Myös ammattimaiset ikkunan- ja autonpesijät ovat löytäneet hanskat.

Hanskat eivät tartu metalli- tai alumiinipintaan märkänäkään pakkasella, joten ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi painepesurin tai lumitykin käyttöön kylmissä ja kosteissa olosuhteissa. Käsineet sopivat hyvin myös rahdin, jätteen- ja öljykuljetukseen liittyviin töihin. Ne kestävät kylmän ja veden lisäksi esimerkiksi öljyjä ja muita kemikaaleja.

Kaikkiin JokaSafen hanskoihin ja rukkasiin on mahdollista laittaa erillinen teddyvuori.

Katso lähin jälleenmyyjäsi!

JokaSafe talvihanskojen ominaisuuksia

JokaSafe-käsineet - kotimaista laatutyötä

JokaSafe-käsineiden luotettavuus ja tasalaatuisuus perustuu huolelliseen valmistusprosessiin, jossa on lukuisia käsityövaiheita. Jokainen käsinepari käy läpi useita eri laaduntarkastuksia ennen kuin se päätyy hanskalaatikkoon ja loppukäyttäjälleen.

Kaikissa JokaSafe-suojakäsineissä on kaksi PVC-muovikerrosta. Rouhepintaisissa käsineissä, on näiden kahden tasaisen muovikerroksen lisäksi siis myös pitoa ja kestävyyttä lisäävä rouhepinta. Suojakäsineiden vuorimateriaali on allergiavapaata, 100 % puuvillaneulosta. Kaikkia käsineitä on saatavana useita eri kokoja. Käsineemme on suunniteltu moneen eri käyttötarkoitukseen ja ne voidaan pestä 40°C:ssa.

« Katso kaikki JokaSafe-tuotteet

JokaSafe talvihanskat ja talvikäsineet