Suomalaiset hiekkapuhalluskäsineet aina asiakkaan toivomusten mukaan. Hanskaosan pinnoite voi olla TopGrip sileä tai TopGrip rouhea. JokaSafe hiekkapuhalluskäsineet ja hiekkapuhallushanskat voidaan liittää hiekkapuhalluskaappiin laippakiinnityksellä, joka valmistetaan aina asiakaskohtaisesti. Hiekkapuhallushanskat soveltuvat myös käsihiekkapuhallukseen. Hiekkapuhallukseen tarkoitetut käsineemme suojaavat koko käden ulottuen tarvittaessa aina kainaloihin saakka.

Valmistamme hiekkapuhalluskäsineen varren aina asiakkaan antamien mittojen mukaisesti. Varsi kiinnitetään kuumasaumaamalla (muovihitsaus) käsineeseen. Tilatessasi tuotteita, kerro meille suuaukon halkaisija, varren pituus ja käsineen pintamateriaali. Voimme kiinnittää varren myös asiakkaan toimittamaan käsineeseen, kunhan käsine on muovia!

Voimme kiinnittää varren myös asiakkaan toimittamaan käsineeseen, kunhan käsine on muovia!

Laippakiinnitteiset hiekkapuhalluskäsineet

Kiinnitämme varteen tarvittaessa myös 10 cm leveän laipan, joka helpottaa käsineen kiinnittämistä hiekkapuhalluskaappiin, eikä varren pituutta mene hukkaan.

Kaikkiin JokaSafen hanskoihin ja rukkasiin on mahdollista laittaa erillinen teddyvuori.

Katso lähin jälleenmyyjäsi!

JokaSafe hanskojen ominaisuuksia

  • Erittäin lämmin teddyvuodi, suojaa jopa -50ºC kontaktikylmältä
  • Vedenpitävä, tuulenpitävä
  • Huippu TopGrip -pito
  • Suojaa myös öljyjä ja kemikaaleja vastaan
  • Tuotteiden tarkemmat tekniset ominaisuudet
     

JokaSafe-käsineet - kotimaista laatutyötä

JokaSafe-käsineiden luotettavuus ja tasalaatuisuus perustuu huolelliseen valmistusprosessiin, jossa on lukuisia käsityövaiheita. Jokainen käsinepari käy läpi useita eri laaduntarkastuksia ennen kuin se päätyy hanskalaatikkoon ja loppukäyttäjälleen.

Kaikissa JokaSafe-suojakäsineissä on kaksi PVC-muovikerrosta. Rouhepintaisissa käsineissä, on näiden kahden tasaisen muovikerroksen lisäksi siis myös pitoa ja kestävyyttä lisäävä rouhepinta. Suojakäsineiden vuorimateriaali on allergiavapaata, 100 % puuvillaneulosta. Kaikkia käsineitä on saatavana useita eri kokoja. Käsineemme on suunniteltu moneen eri käyttötarkoitukseen ja ne voidaan pestä 40°C:ssa.

« Katso kaikki JokaSafe-tuotteet

JokaSafe hiekkapuhalluskäsineet ja hiekkapuhallushanskat